;

Компанија ”Екомед” помаже мисију Светосавског звонца

Датум : 15.11.2016.

Редакција Светосавског звонца већ пет година има сарадњу са компанијом ”Екомед” и породицом Маслић у чијем је она власништву. Ова знаменита и побожна породица је умногоме помагала своју Свету Мајку Цркву, те је у жељи да подржи рад Светосавског звонца у Републици Српској и помогне у васпитању генерација која долазе, обезбедила да се 200 основаца у Црквини код Шамца где се налази седиште компаније, редовно дружи, учи и расте уз ”Звонце”.
Од ове школске године они су се побринули и да 420 ђака у срцу Шумадије, у ОШ ”Станислав Сремчевић” у Крагујевцу, редовно добија Светосавско звонце и тако лакше усваја нова знања не само из веронауке него и из историје, српског језика, музичког, ликовног итд.
Због показаног добродетељства на предлог редакције Светосавског звонца, Његова Светост Патријарх српски господин Иринеј, доделио је породици Маслић специјалну Грамату-захвалницу. Ово знамење захвалности Ђоки Маслићу, директору компаније ”Екомед”, свечано су у просторијама редакције Светосавског звонца у Патријаршији, уручили главни и одговорни уредник госпођа Радмила Мишев и шеф маркетинга Димитрије Стикић.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више