;

Први дан “ Летњег биоскопа“

Датум : 20.07.2023.

С благословом Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија, у четвртак 20. јула 2023. године на платоу испред Храма Светог Саве, отпочето је приказивање анимираних дечијих цртаћа као и филмова прилагођеним за старију публику под називом „Летњи биоскоп“ који ће трајати све до 23. јула.

У име Његове Светости Патријарха српског г.  Порфирија, обратио се протојереј Драган Шовљански који је свечано отворио и поздравио све који су се окупили, како млађу тако и старију публику.
Деца су са великом пажњом пратила цртани филм уз освежавајуће пиће и кокице, док су одрасли имали прилике да уживају у руском филму „Поп“.

Извор: Храм Светог Саве

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више