- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Компанија ”Екомед” помаже мисију Светосавског звонца

[1]Редакција Светосавског звонца већ пет година има сарадњу са компанијом ”Екомед” и породицом Маслић у чијем је она власништву. Ова знаменита и побожна породица је умногоме помагала своју Свету Мајку Цркву, те је у жељи да подржи рад Светосавског звонца у Републици Српској и помогне у васпитању генерација која долазе, обезбедила да се 200 основаца у Црквини код Шамца где се налази седиште компаније, редовно дружи, учи и расте уз ”Звонце”.
Од ове школске године они су се побринули и да 420 ђака у срцу Шумадије, у ОШ ”Станислав Сремчевић” у Крагујевцу, редовно добија Светосавско звонце и тако лакше усваја нова знања не само из веронауке него и из историје, српског језика, музичког, ликовног итд.
Због показаног добродетељства на предлог редакције Светосавског звонца, Његова Светост Патријарх српски господин Иринеј, доделио је породици Маслић специјалну Грамату-захвалницу. Ово знамење захвалности Ђоки Маслићу, директору компаније ”Екомед”, свечано су у просторијама редакције Светосавског звонца у Патријаршији, уручили главни и одговорни уредник госпођа Радмила Мишев и шеф маркетинга Димитрије Стикић.