;

ЗВОНЦЕ ЧЕСТИТА НОЛЕТУ

Датум : 03.07.2011.

Светосавско звонце и његови читаоци честитају Новаку Ђоковићу на великом успеху који је постигао. Желимо му још много победа и да дуго остане тенисер број један на свету.

Такође честитамо и његовој породици која је на прави начин промовисала српске традиционалне вредности и потврдила да слога кућу гради.

Захваљујемо му се на великој подршци коју нам је пружио на почетку протекле школске 2010/11 године (http://zvonce.spc.rs/?p=1411) .

Драги Ноле, нека теби и твојим ближњима преблаги Господ да много здравља, слоге и напретка и у будућем твом животу и да нам свима пружиш још много радости.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више