;

Важно обавештење учесницима конкурса „Колевка“

Датум : 15.05.2019.

Обавештавамо све учеснике конкурса КОЛЕВКА, који су расписали ”Светосавско звонце” и Српско одељење Међународног јавног фонда јединства православних народа, да ће резултати конкурса бити објављени најкасније до 31. маја, одмах по завршетку рада жирија.

Записник са именима свих награђених објавићемо на сајту Светосавског звонца и Српског одељења МЈФПН

Свечана додела награда ће бити у другој половини септембра у Руском дому у Београду.

О тачном датуму и времену одржавања свечаности награђене ћемо на време обавестити.

Ауторе прво-награђених радова, учеснике старијих разреда (оне који путују на Крф), одмах по завршетку рада жирија обавестићемо мејлом или телефоном, како би имали довољно времена да се припреме.

Путовање на Крф ће бити у другој половини августа.

Редакција ”Светосавског звонца”
и Српско одељење МЈФПН

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више