;

Традиционални Светосавски турнир у шаху Светосавског звонца

Датум : 09.01.2017.

Поводом нашег великог празника Светог Саве, ”Светосавско звонце”, Градска општина Палилула и шаховски клуб ”Краљ” организују по четврти пут: ”Светосавски турнир у убрзаном шаху”, за ученике основних школа са општине Палилула и њихове госте из других делова Града Београда. Турнир ће се одржати у Центру за културу: ”Влада Дивљан”, у суботу, 21. јануара са почетком у 9 часова.

На претходна три турнира учествовало је преко три стотине малих шахиста, међу којима су они најбољи освојили златне, сребрне и бронзане медаље као и шампионске пехаре.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више