;

Сарадња Звонца са кантаутором Жељком Васићем

Датум : 14.12.2015.

Кантаутор популарне музике Жељко Васић, посетио је данас редакцију Светосавског звонца. У веома срдачној атмосфери, чланови редакције, главни и одговорни уредник Радмила Мишев и шеф маркетинга Димитрије Стикић, упознали су овог прослављеног уметника, са радом и активностима Звонца.

Гост редакције, није скривао одушевљење чувши које је све пројекте Светосавско звонце покренуло у свом мисионарском раду бринући се о васпитању наших најмлађих. Разговор је настављен у правцу могуће реализације заједничких активности и пројеката. Наиме, господин Жељко је представио рад Фондације ”Српски легат” у којој је један од оснивача. Као посебно значајне пројекте Фондације, он је издвојио промоцију појединих средина и градова које су постигли организацијом путујућих изложби, сабирајући на једно место у формату инфо паноа најзанимљивије: историјске, географске, демографске, верске, културолошке, етнографске и привредне податке тих делова Србије.

Главни и одговорни уредник Звонца, госпођа Радмила Мишев, похвалила је и подржала постојање и рад такве организације. Такође, прихватила је у име редакције иницијативу за сарадњу и предложила да се о раду Фондације упознају и водећи црквени ауторитети, а да се након тога предузму и конкретни кораци ка заједничкој сарадњи.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више