;

Писмо малог Сење

Датум : 15.03.2012.

Драга Тета Радмила,

Поздрављам Вас и све у Вашој редакцији.

Зовем се Сења и у понедељак 19. марта пуним девет година. Прочитао сам у ”Светосавском звонцету” колико је нашој Звездани хитно потребан новац за лечење и осим што ће моји родитељи уплатити сутра, наравно, више од предложене суме на вашој уплатници, ја сам се са мојим другарима из разреда договорио да ми ове године не купују поклоне за рођиш, него да сви уплате колико могу за лечење нашој Звездани. Цео мој разред II4 и учитељица Романа Јовановић уплатиће новац за Звездану, а ја их све у недељу водим у позориште да их частим у част мог рођендана. Шаљем Вам да видите пример позивница које сам направио и поделио другарима са бројем рачуна за уплату који сам преписао са уплатнице из вашег часописа. Моји другари имају велико срце и надам се да ћете приметити њихове уплате до краја ове седмице! Ја се молим и да што више читалаца учини што и нас тридесетак из мог разреда!

А Вама из часописа хвала што сте све нас покренули са вашом акцијом и Бог ће дати да ћемо сакупити довољно да помогнемо Звездани! Желео сам да Вама у редакцији јавим како нараста талас доброте који сте покренули!

Велики поздрав
Сења Станић II4
ОШ ”Светозар Милетић” Земун

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више