;

Одлаже се додела награда

Датум : 18.05.2014.

Редакција „Светосавског звонца“ и Међународни фонд јединства православних народа (из Русије), одељење за Србију издају следеће:

САОПШТЕЊЕ

Због катастрофалних поплава које су опустошиле нашу земљу и однеле више људских живота, састрадавајући са својим народом, ИЗ ПОШТОВАЊА ПРЕМА ЖРТВАМА И СТРАДАЊУ НАШЕ ОТАЏБИНЕ ОДЛАЖЕМО свечаност доделе награда најбољима на конкурсу „Мој завичај“, која је била заказана 23. маја 2014. Наш завичај, о коме сте тако лепи писали и певали, сада страда па му и на овај начин изражавамо љубав.

Свечаност одлажемо до даљњег, а о новом датуму уручења награда обавестићемо вас на време.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више