;

Нови рок за Конкурс: “Моја Отаџбина Србија”

Датум : 26.10.2020.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕЊУ РОКА ЗА СЛАЊЕ РАДОВА НА КОНКУРС „МОЈА ОТАЏБИНА СРБИЈА“

Обавештавамо наше драге читаоце, сараднике, ученике и наставнике да, због сложености читаве ситуације изазаване пандемијом вируса Kovid 19 (Корона вирус), продужавамо рок пријема радова за Конкурс: „МОЈА ОТАЏБИНА СРБИЈА”.

Сви до сада послати радови су уврштени у избор, а нове радове, оне које нисте стигли да завршите, урадите и пошаљете због прекида школске наставе, можете да шаљете до краја октобра. Крајњи рок за пријем радова је 30. новембар 2020. године.

Конкурс у свим осталим пропозицијама остаје непромењен.

Детаљније о пропозицијама Конкурса можете видети овде: http://zvonce.spc.rs/konkurs-moja-otadzbina-srbija/

Првонаграђени из старијих група ће путовати на Крф следеће године.

О датуму и месту свечане доделе награда најбољима, бићете накнадно обавештени.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више