;

Нови рок за Конкурс: ”ЋИРИЛИЦА – НАСЛЕЂЕ И БУДУЋНОСТ”

Датум : 11.05.2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕЊУ РОКА ЗА СЛАЊЕ РАДОВА

Због прекида школске наставе, наизменичног одласка у школу и слушања наставе од куће, а самим тим и мањка времена за рад, завршетак и слање ваших радова, помера се рок за слање истих на Конкурс: ”ЋИРИЛИЦА – НАСЛЕЂЕ И БУДУЋНОСТ”.

Нови датум до ког можете слати ваше радове је: понедељак 1. новембар 2021. године.

Сви до сада послати радови су уврштени у избор, а нове радове, оне које нисте стигли да завршите, урадите можете слати у наредном периоду, закључно са горе споменутим датумом.

Формулар ИНФО и САГЛАСНОСТ (преузети и попунити)

Конкурс у свим осталим пропозицијама остаје непромењен.

Детаљније о пропозицијама Конкурса можете видети овде.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више