;

Изложба најлепших васкршњих јаја у ОШ ”Бора Станковић” на Бањици

Датум : 26.04.2013.

Претпразнично расположење у ОШ ”Бора Станковић” увеличала је изложба васкршњих јаја коју већ неколико година уназад заједно са осталим учитељима и наставницима, организује настава веронауке и вероучитељи: Сашо Лазовић и Сања Станишић. На овој ђачкој васкршњој изложби у којој је учествовало 1000 ђака изложено је преко 300 изабраних дечијих радова распоређених крстообразно, са макетом Храма Светог Саве у центру, радом ђака и наставника ове школе.

За 20 најбољих Светосавско звонце и ОШ ”Бора Станковић” обезбедили су награде које је ђацима доделила директорка Здравка Марјановић.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више