;

Хор ”Звонце” на октобарским данима солидарности

Датум : 11.10.2016.

У уторак 11. октобра у Клубу за стара лица у Старој Пазови, одржано је књижевно вече на тему: ”Спомен на браћу Руварце из Старих Бановаца: Косту, Илариона и Димитрија”.

Књижевно вече инспирисано духовним темам, употпунило је учешће дечијег хора ”Звонце” који је извео песме:”Полетела два Сокола” и ”Вера наша, вера стара”. Присутни су били дирнути песмама, поготово извођењем друге песме којом је књижевно вече завршено. Мирјана Сокановић, испред Центра за социјални рад општине Стара Пазова даривала је чланове хора лепим поклонима, а присутни су их наградили срдачним аплаузом. Такође хор је награђен и плакетом Радио телевизије Стара Пазова за учешће у програмима ове телевизије и радио емисији: ”Прозори душе”

 

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више