;

Геополитика о пројекту Светосавског звонца

Датум : 01.02.2016.

Значајни месечник Геополитика у свом најновијем фебруарском броју, представио је пројекат Светосавског звонца: ”Стопама наших предака”. Овај пројекат Звонце je као званично гласило СПЦ за децу, са благословом Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја започело 2012. године. До сада је овај како га Геополитика назива ”најплеменитији” пројекат у својој реализацији имао као учеснике преко 200 талентованих дечака и девојчица из читавог региона.

Његов наставак предстоји и у 2016 години, Звонце ће у августу пут Крфа, повести нових шездесетак изабраних стопама наших предака.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

„ОВИМ ПОБЕЂУЈ” Зидни календар Светосавског звонца за 2021. годину „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате. Један од њих који редакција већ више од деценије издаје,…

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више