;

Хор ”Звонце” се спрема за нове наступе

Датум : 08.03.2017.

Данас је гост изненађења на проби хора ”Звонце” био Слободан Тркуља. Он је присуствовао у учествовао у самој проби хора у склопу припрема за његов концерт 23. марта у Позоришној сали у Старој Пазови, на ком ће специјални гости бити и чланови хора ”Звонце”. У жељи да све буде добро припремљено и да се овај наступ реализује на највишем нивоу, звонцетови хористи вредно раде и вежбају заједно са својим диригентом наставницом музичке културе Владаном Бзовски готово свакодневно. Присуство и нашег еминентног уметника Слободана Тркуље, као и његово само данашње учешће у раду хора Светосавског звонца, мотивационо је и инспиративно деловало на све његове чланове, тако да је проба трајала дуже него уобичајено.

Иначе за овај концерт Слободана Тркуље у Старој Пазови влада велико интересовање публике, тако да се очекује пуна сала 23. марта. Колико млади воле музику коју ствара овај уметник заједно са својим музичким саставом ”Балканополис” говори и то да су ђаци сами направили плакат којим обавештавају своје вршњаке о овом културно-музичком догађају у свом граду.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више

Нови наслов: ”Васкршње приче” је четврти по реду у овогодишњем књижевном издавачком раду Светосавског звонца. Након ”Десет Божијих заповести у 100 прича, ”Бакиних Божићних прича” и ”Звончића Светом Сави”, Звонце је овом књигом испунила први део свог издавачког плана за 2015. годину.

Више