- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Светосавско звонце на 60 Београдском Сајму књига

[1]У својој четрдесет осам година дугој традицији, Светосавско звонце се као званично гласило Српске Православне Цркве за децу, по први пут самостално појавило на овогодишњем Сајму књига. Представљајући наслове из свог издавачког опуса као што су књиге из едиције Емануил: ”Десет Божијих запосвести у сто прича”, ”Бакине Божићне приче”, ”Васкршње приче” и ”Звонцчићи Светом Сави”, редакција Звонца је желела да тај свој рад представи и сајамској публици ове манифестације, која је по бројности и квалитету једна од најбољих и највећих културолошких догађаја у овом делу Европе.

[2]По оцени многих како посетилаца тако и издавача, штанд Светосавског звонца је био један од најпосећенијих међу издавачима за децу,  а посебне похвале чланови редакције на челу са главним и одговорним уредником Госпођом Радмилом Мишев, су добили за концепт штанда и његов изглед.

[3]Приликом своје посете Сајму књига, штанд Светосавског звонца су између осталих посетили и Његова Светост Патријарх српски Господин Иринеј као и председник Информативно издавачке установе СПЦ, Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски Господин Амфилохије.

 

[4] [5] [6] [7]

[8]

Овогодишњи Сајам књига је по процени организатора посетило преко 180.000 људи што је за 20.000 више него прошле године

Пријатељ Звонца: Аква натура [9]

[9]