- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Светосавско звонце на 59. Сајму књига

[1]Следујући своме позиву и повореној мисији, Светосавско звонце се потрудило да на највећем сабору књиге, културе и знања које се кроз књигу казује, буде заступљено како са својим часописом тако и са насловима као што су: ”Бакине Божићне приче [2]”, ”Крст у пољу”, ”Десет Божијих заповести у 100 прича [3]

Сви Звонцетови наслови који су били изложени на централном штанду Српске Православне Цркве у Хали 1, као и на штанду Одбора за верску наставу Архиепископије Београдско-карловачке у Хали 2 Београдског Сајма, изазвали су велику пажњу читалачке публике како, ученика, тако и вероучитеља, наставника и професора срског језика и књижевности  и родитеља.

Приликом посете 59. Сајму књига, Његова Светост Патријарх српски Господин Иринеј је показао велико одушевљење када је на централном штанду СПЦ видео и издања Светосавског звонца.

Ово нас посебно обавезује, али нам је и подстрек за будући издавачки рад Светосавског звонца. Након завршеног овогодишњег Сајма књига редакција је одмах кренула у припреме за наступ на јубиларном 60. Сајму књига на којем ће се појавити са новим насловима.

[4]