- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Патријарх испратио најбоље ђаке региона на Крф

[1]Данас је Његова Светост Патријарх српски испратио шесту генерацију најбољих ђака региона који путују са Светосавским звонцем на Крф у оквиру пројекта „Стопама наших предака”.

Поред Његове Светости, родитеља и наставника награђених ђака, децу су испратили и представници Градске општине Палилула и Општине Стара Пазова чији су најбољи ђаци из године у годину актери овог јединстевног концептуалног пројекта, који води званично гласило за децу Српске Православне Цркве – Светосавско звонце.

[2]Након служеног Молебана у Саборној цркви за срећан пут, децу је благословио Свјатјејши и пожелео да им ово наградно путовање прође у здрављу, стицању нових знања, лепом дружењу и напретку, истакавши посебно да имају на памети да тамо у пријатељској Грчкој представљају свој народ, породицу, школу, град и Цркву и да према томе дају све од себе да то буде достојанствено и на највишем нивоу.

[3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15]

Овом шестом по реду генерацијом Светосавско звонце је укупно до сада стопама предака повело 300 најбољих ђака и потомака славних предака.

Пријатељ пројекта:

[16]

Пројекат подржали:

[17]  [18] [19] [20] [21]  [22] [23] [24] [25] [26]