- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Сарадња Катихетског одбора Архиепископије београдско-карловачке, Градске општине Раковица и „Светосавског Звонца“

И ове школске 2010/11 године „Светосавско звонце“, вероучитељи и Градска општина Раковица, настављају сарадњу чијом се реализацијом подиже квалитет едукације деце кроз образовни систем и ствара већи број могућности њеног имплементирања кроз примену савремених информационих технологија.
Тим поводом у четвртак 9. децембра у 18 часова, Градска општина Раковица организовала је свечани пријем за овогодишње ученике првих разреда који иду у основне школе на територији општине. Овом приликом ђацима првацима су подељени лаптоп рачунари и презентовани досадашњи резултати овог пројекта. Поред председника општине Господина Бојана Милића пријему је присуствовао испред Катихетског одбора Архиепископије београдско-карловачке, а у име њеног председника Епископа хвостанског и викара Патријарховог  Г. Атанасија (Раките), протојереј-ставрофор Бранко Митровић, намесник београдско-посавски.
Сарадња ове локалне самоуправе и наставе веронауке је ове школске године не само настављена него и унапређена тиме што су вероучитељи добили по пет лаптоп рачунара за кабинете веронауке чиме им је омогућена прогресивнија и креативнија настава и активније учествовање у раду њихових слушалаца ђака.

rakovica1И ове школске 2010/11 године „Светосавско звонце“, вероучитељи и Градска општина Раковица, настављају сарадњу чијом се реализацијом подиже квалитет едукације деце кроз образовни систем и ствара већи број могућности њеног имплементирања кроз примену савремених информационих технологија.

rakovica3Тим поводом у четвртак 9. децембра у 18 часова, Градска општина Раковица организовала је свечани пријем за овогодишње ученике првих разреда који иду у основне школе на територији општине. Овом приликом ђацима првацима су подељени лаптоп рачунари и презентовани досадашњи резултати овог пројекта. Поред председника општине Господина Бојана Милића пријему је присуствовао испред Катихетског одбора Архиепископије београдско-карловачке, а у име њеног председника Епископа хвостанског и викара Патријарховог  Г. Атанасија (Раките), протојереј-ставрофор Бранко Митровић, намесник београдско-посавски.

rakovica4Сарадња ове локалне самоуправе и наставе веронауке је ове школске године не само настављена него и унапређена тиме што су вероучитељи добили по пет лаптоп рачунара за кабинете веронауке чиме им је омогућена прогресивнија и креативнија настава и активније учествовање у раду њихових слушалаца ђака.

rakovica2rakovica5

rakovica