- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Други дан Дечијег сајма

Другог дана, ”дечијег сајма”, Светосавско звонце је на главној бини наступило са модном ревијом: ”Ђачки времеплов”. ”Звонце” је желело овим програмом да на најлепши начин представи и сајамском аудиторијуму, нашу: историју, традицију, индетитет и културу облачења у образовним институцијама Србије у последњих 150 година. Интересовање публике је показало да ова тема није само једна музејска поставка која је тренутно оживела, већ да итекако може бити и актуелизована чиме је и сама наша намера добила на своме остварењу. Такође овакав наступ ”Звонца” је на најбољи начин оправдао очекивања наших: читалаца, посетилаца и организатора сајма. Мисија Српске Православне Цркве коју врши Светосавско звонце је показала да има и садржаја и програма које може понудити и оваквим концептима и програмима за децу.
Модна ревија је реализована уз помоћ : Педагошког музеја, Госпође Љиљане Станков и ученика-манекена ОШ ”Младост” из Новог Београда.

sajam1Другог дана, ”дечијег сајма”, Светосавско звонце је на главној бини наступило са модном ревијом: ”Ђачки времеплов”. ”Звонце” је желело овим програмом да на најлепши начин представи и сајамском аудиторијуму, нашу: историју, традицију, индетитет и културу облачења у образовним институцијама Србије у последњих 150 година. Интересовање публике је показало да ова тема није само једна музејска поставка која је тренутно оживела, већ да итекако може бити и актуелизована чиме је и сама наша намера добила на своме остварењу. Такође овакав наступ ”Звонца” је на најбољи начин оправдао очекивања наших: читалаца, посетилаца и организатора сајма. Мисија Српске Православне Цркве коју врши Светосавско звонце је показала да има и садржаја и програма које може понудити и оваквим концептима и програмима за децу.

Модна ревија је реализована уз помоћ : Педагошког музеја, Госпође Љиљане Станков и ученика-манекена ОШ ”Младост” из Новог Београда.

sajam2sajam3sajam4

deciji-sajam [1]vitrogroup [2]