- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Зидамо задужбину – помозимо Звездани

Наша велика задужбина још није завршена. Звездани и даље треба помоћ.
Надали смо се и веровали да ће деци оболелој од Батенове и других ретких болести, помоћи држава, Министарство здравља, или неко ко је за то надлежан, али, узалудна је била нада родитеља и наша нада.
Оно што није могла, или од пречих ствари, није стигла да уради држава, покушајмо ми да урадимо у име љубави у Христу. Сви заједно, лепту, по лепту, пару по пару, сакупимо новац за пут у Кину.
Надали су се Звезданини родитељи да ће спасоносни лек из Америке коначно почети да дају деци оболелој од Батенове болести, али, из Америке је стигла вест да је лек повучен и да се и даље испитује.
Време неумољиво тече, ако се нешто не предузме… Не смеју ни да помисле шта следи.
Лечење матичним ћелијама је дуготрајно и скупо, пут у Кину дуг. Моле се мама Валерија, тата Слободан и брат Немања, моле се Богу и очекују помоћ од малих људи великог срца.
Оно што није могла или није стигла да уради држава, урадимо ми. Тешко је, али, помажући ближњем зидамо задужбину, а од спасавања људског живота веће задужбине нема.

[1]

 

Сајт Звездане Јурице [2]

 

kragujevac [3]rakovica [4]palilula [5]zemun [6]vracar [7]lazarevac [8]lemic [9]kim-kosovo [10]dijaspora [11]min-vera [12]odzaci [13]m-zvornik [14]obrenovac [15]novi-beograd [15]politika [16]