- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Спортски дан

[1]Дани у кампу пролазе у дружењу, молитвама, заједничким радионицама: калиграфије, фолклора, грчког језика, затим предавањима из: историје, веронауке, едукативним биоскопом и купању на плажама у близини кампа.

[2]За спортске активности које су ђаци могли у слободно време практиковати сваког дана на теренима у кампу, посебно је организован један такмичарски дан. У оквиру „спортског дана“ најбољи ђаци су показали да не само што су успешни у учењу него су веома вредни и талентовани и у спорту.

Такмичење је организовано у: одбојци, кошарци и фудбалу. Учешће су узели сви ђаци. Сваки од спортова имао је по четири екипе које су чинили и дечаци и девојчице. Такмичарски карактер овог дана огледао се у фер игри , поштовању противника и великом залагању да се оствари победа. Након елиминационих утакмица одржане су и финалне, а победницима су уручене и награде.

[3] [4] [5]

[6]Као посебну награду за све учеснике вероучитељице и наставнице: Силвија, Данијела, Наташа и Ана су за своје ђаке припремиле посебну вечеру уз слатку посластицу: питу са јабукама.

 

***

Галерија на Фејсбуку [7]

***

Пратите нас уживо на USTREAM [8] каналу, где можете видети и већ емитоване снимке.

Live Video streaming by Ustream [8]

 

[9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26]