;

Почело снимање емисије ”Звонце и деца”

Датум : 09.03.2017.

Данас је у ОШ ”Краљ Петар Први” почело снимање серијала емисија кратке форме: ”Звонце и деца” у копродукцији Светосавског звонца и ТВ ”Храм”.

Теме које ће се у првих десет епизода овог серијала обрађивати су: Црква – као дом молитве и живи Храм, пост, врлине и греси, Васкрс и Васкршњи празници.

Учесници серијала су ђаци од првог до четвртог разреда школе ”Краљ Петар Први”, а модератор, сценариста и водитељ емисије је главни и одговорни уредник Светосавског звонца госпођа Радмила Мишев. Серијал се снима по идеји протојереја-ставрофора Стојадина Павловића, који је и главни продуцент, а организатор је шеф маркетинга Светосавског звонца Димитрије Стикић.

Претходна страна
Последње вести
Издаваштво

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више

Нови наслов: ”Васкршње приче” је четврти по реду у овогодишњем књижевном издавачком раду Светосавског звонца. Након ”Десет Божијих заповести у 100 прича, ”Бакиних Божићних прича” и ”Звончића Светом Сави”, Звонце је овом књигом испунила први део свог издавачког плана за 2015. годину.

Више