- Светосавско Звонце - http://zvonce.spc.rs -

Најбољима додељене награде

[1]У петак 8. септембра, конкурс Светосавског звонца ”Корени” завршен је свечаном доделом награда најбољима која је била уприличена у сали Руског дома. Већ око 9 сати, тј. два сата пре почетка свечаности, почели су да пристижу ђаци победници из далека, као што су градови Републике Српске и Црне Горе: Бањалука, Требиња, Бијељина, Брчко, Подгорица, Цетиње, а одмах за њима и из градова Србије неколико стотина километара удаљених од Београда: Ужица, Алексинца, Ниша, Александровца …

[2]Чланови редакције Светосавског звонца и Међународног фонда јединства православних народа су срдачно дочекивали своје госте, пожелевши им добородошлицу и поздрављајући њихову вредноћу и посвећеност јер нису жалили труда да стигну на време и поделе радост успеха са свим осталим добитницима као и другим гостима свечаности.

[3]Програм су отворили поздравним речима домаћини: Госпођа Радмила Мишев, главни и одговорни уредник Светосавског звонца и Госпођа Наталија Коцев, директор српског одељења Међународног фонда јединства православних народа. Најављен је и специјални гост манифестације млади уметник и познати певач Никола Роквић, емитовањем спота његове веома популарне песме: ”Заволи”, након чега се он уз громогласан аплауз присутних, придружио на бини Госпођи Мишев и Госпођи Коцев обративши се са пар пригодних речи подршке упућеним награђеним ученицима и њиховим наставницима.

[4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18]

[19]Затим је отпочела додела награда по категоријама најуспешнијим учесницима конкурса ”Корени”. Поред наградног двонедељног путовања на Крф у оквиру пројекта ”Стопама наших предака”, ђаци су освојили и вредне награде као што су: лап-топ (преносиви) рачунари, паметни мобилни телефони, таблет рачунари, медаљони-златници и књиге. Програм је водио Димитрије Стикић, шеф маркетинга Светосавског звонца, а награде најбољима је додељивао специјални гост манифестације Никола Роквић.

[20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36]

Фото албум са доделе можете видети на фејбуку [37]

 

Пријатељи манифестације:

[38] [39]

[40] [41]