- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

“Прве дечије пролећне радости”

У оквиру ове манифестације која се одржава по први пут у четвртак у 11 часова у свечаној сали школе ”Дринка Павловић” Светосавско звонце је пред препуном салом веселих школараца имало своју промоцију.
Поред главног и одговорног уредника Госпође Радмиле Мишев, специјални гост ”Звонца” на овој манифестацији био је члан редакције дечији песник Мошо Одаловић. Он је ношен дечијим аплаузима низао све стих за стихом из својих књига поезије као што су: ”Где је лапмино дете”, ”Жича пчелино чедо” и наравно из Светосавског звонца. Колико је промоција била успешна видело се и по томе што су деца по њеном официјелном завршетку имала на десетине питања за своје госте.
Поред оваквих промоција, манифестација ”Прве дечије пролећне радости” имаће и активности као што су: литерарни дан, концерт, спортске активности, разговори са познатим личностима, еколошки дан, фарбање јаја. Такође посебна пажња ће се посветити и великом празнику који нам долази Васкрсу.

prolece1У оквиру ове манифестације која се одржава по први пут у четвртак у 11 часова у свечаној сали школе ”Дринка Павловић” у Београду, Светосавско звонце је пред препуном салом веселих школараца имало своју промоцију.

prolece2Поред главног и одговорног уредника Госпође Радмиле Мишев, специјални гост ”Звонца” на овој манифестацији био је члан редакције дечији песник Мошо Одаловић. Он је ношен дечијим аплаузима низао све стих за стихом из својих књига поезије као што су: ”Где је лапмино дете”, ”Жича пчелино чедо” и наравно из Светосавског звонца. Колико је промоција била успешна видело се и по томе што су деца по њеном официјелном завршетку имала на десетине питања за своје госте.

prolece5Поред оваквих промоција, манифестација ”Прве дечије пролећне радости” имаће и активности као што су: литерарни дан, концерт, спортске активности, разговори са познатим личностима, еколошки дан, фарбање јаја. Такође посебна пажња ће се посветити и великом празнику који нам долази Васкрсу.

prolece3prolece4

Овде можете погледати ТВ прилог [1]

rts [2]