- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Ђаци ОШ ”Змај Јова Јовановић” у посети Звонцу

Овог топлог мартовског дана велику радост редакцији ”Светосавског звонца” донели су не само лепо време него и наши драги гости ученици 6/2 из ОШ ”Змај Јова Јовановић” са Вождовца. Заједно са њима дошли су и њихов разредни старешина и наставник српског језика Наташа Васић и вероучитељица Јасминка Милинковић.
Они су у оквиру евалуације огледног часа корелације наставе веронауке и српског језика: ”Анализа косовских епских народних песама и проналажење хришћанских вредности у њима” дошли у посету Српској Патријаршији.
Драгим гостима, речима добродошлице обратила се главни и одговорни уредник ”Светосавског звонца” Госпођа Радмила Мишев, а чланови редакције су им поделили пригодне поклоне.
Поред Звонца они су још обишли и Издавачки фонд и штампарију Архиепископије Београдско-карловачке, затим књижару и библиотеку Патријаршије СПЦ.

zmaj1Овог топлог мартовског дана велику радост редакцији ”Светосавског звонца” донели су не само лепо време него и наши драги гости ученици 6/2 из ОШ ”Змај Јова Јовановић” са Вождовца. Заједно са њима дошли су и њихов разредни старешина и наставник српског језика Наташа Васић и вероучитељица Јасминка Милинковић.

zmaj2Они су у оквиру евалуације огледног часа корелације наставе веронауке и српског језика: ”Анализа косовских епских народних песама и проналажење хришћанских вредности у њима” дошли у посету Српској Патријаршији.

Драгим гостима, речима добродошлице обратила се главни и одговорни уредник ”Светосавског звонца” Госпођа Радмила Мишев, а чланови редакције су им поделили пригодне поклоне.

zmaj3Поред Звонца они су још обишли и Издавачки фонд и штампарију Архиепископије Београдско-карловачке, затим књижару и библиотеку Патријаршије СПЦ.

.

zmaj4zmaj5