- Светосавско Звонце - https://zvonce.spc.rs -

Четврти дечји сајам

deciji1Под куполама хале III Београдског сајма одржан је четврти по реду ”Дечији сајам”. Међу многобројним учесницима сајма на позив организатора и то други пут заредом учествовало је и Светосавско звонце. deciji2На самом отварању првог дана сајма ”Звонце” се у оквиру свог програма на главној бини, сајамској публици представило програмом који је припремило заједно са својим највернијим читаоцима из ОШ ”Кнегиња Милица” са Новог Београда. Они су под вођством своје вероучитељице Биљане Димитријевић песмом и знањем представили свој изборни предмет веронауку и свој најомиљенији часопис Светосавско звонце.

deciji3Наш специјални гост био је члан позоришне трупе ”Звонце” глумац Стефан Добраш иначе ученик и полазник веронауке ОШ ”Раде Драинац” из Борче. Он у позоришној представи Светосавског звонца :”Црква у 12 слика ” игра једну од насловних улога, а у међувремену постао је најбољи рецитатор на територији града Београда до 12 година и ближе нас је упознао са својим припремама за републичко такмичење које му претходи. Такође одрецитовао је неколико песама које спрема за већ поменуто такмичење.

deciji4Као и прошлог пута ”Звонце” је имало и свој штанд на коме су сви посетиоци сајма којих је било скоро 40.000 могли да добију ближе информације о часопису и добију на поклон наш промотивни материјал.

deciji-sajam [1]